Carnaval bij de Bloemenwijk
Carnaval bij de Bloemenwijk Foto: Bas Ulehake

Carnaval Bloemenwijk

dinsdag 13 februari 2024 13:11 tot 20:00

SCHIJNDEL | De vergunning kreeg Wijkraad de bloemenweek eerder deze week al binnen. Maar nu kunnen ze ook meer vertellen over waar en hoe groots ze weer uit gaan pakken. “Eindelijk kunnen we het van de daken schreeuwen, maar nu mag iedereen het horen! Het feest gaat door en wel in een prachtige feesttent op het grasveld aan het Bloemenpad”, aldus de organisatie. Ze hopen iedereen te verwelkomen in de feesttent van zaterdag 10 februari t/m dinsdag 13 februari van 13.11 tot 20.00 uur.

Er zal weer flink uitgepakt worden door de organisatie. “Zoals bekend van de Wijkraad Bloemenwijk Schijndel bieden wij weer een familiecarnaval/kindercarnaval aan voor de inwoners van de Bloemenwijk en wie het verder gezellig vinden om met ons mee te feesten. Vier dagen lang feest in de tent. Voor de kinderen is er een kinderkaart voor 6 euro verkrijgbaar waarmee ze die dag onbeperkt ranja kunnen halen, een snoepje naar keuze, een zakje chips naar keuze, een slush puppy én een frietje met snack kunnen halen bij Snackbar Jopie”, laat de organisatie trots weten.

Schijndelse artiesten en Prins Maikel
“Het entertainment wordt verzorgt door een DJ die uiteraard carnavals-hits draait, springkussens, schminkers, (ballonnen)clowns, goochelaar, maar ook kunnen we al verklappen dat Dirk Drost en onze eigen Schijndelse ZUS langs komen om op te treden. En natuurlijk zal Prins Maikel d’n Urste met zijn gevolg ook een bezoek aan ons komen brengen”, besluit de organisatie.

Locatie