Stichting Jolly
Stichting Jolly Foto: Stichting Jolly

Informatiemiddag Stichting Jolly

zaterdag 23 september 2023 13:00 tot 15:00

SCHIJNDEL | Op zaterdagmiddag 23 september 2023 opent Stichting Jolly officieel haar deuren. Iedereen is deze middag welkom van 13.00 uur tot 15.00 uur om onze locatie te komen bekijken en kennis te maken met onze paarden en paardencoaches Ghilaine Vroomans en Margo Oliemeulen.

Stichting Jolly biedt Paardrijden en Paardbeleving aan mensen met een beperking die niet in staat zijn om deel te nemen aan deze activiteiten binnen de reguliere mogelijkheden. 

“Onder professionele 1 op 1 begeleiding van onze paardencoaches ben je in contact met het paard. Elkaar leren kennen en je open durven stellen. Voelen dat je mag zijn wie je bent. Je binnen een veilige omgeving kunnen bewegen en ontwikkelen. Leren en genieten van ervaringen en op je eigen tempo en behoefte meedoen. De vraag van de deelnemer staat centraal”, aldus de organisatie. 

Beleven, Ervaren, Voelen, Ruiken, Zien en Horen.
De Zorgboerderij waar Stichting Jolly gevestigd is, beschikt over een groot en groen terrein waar gebruik van wordt gemaakt tijdens het Paardrijden. Er zijn verschillende belevingspaden gecreëerd waarbij de omgeving met de seizoenen mee verandert. Onder begeleiding beleven deelnemers deze prachtige omgeving naast of op de rug van een stappend paard. Het biedt ontspanning en deelnemers doen nieuwe ervaringen op. Het draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en heeft een positieve werking op lichaam, geest en gezondheid.

Het zelfstandig en/of in groepsverband leren paardrijden is geen onderdeel van Paardrijden en Paardbeleving bij Stiching Jolly

Locatie