Afbeelding
Foto:

Geld&Zo

donderdag 21 september 9:00 - 11:30

SCHIJNDEL | Geld&Zo is een gratis spreekuur voor mensen met vragen over geld en formulieren.

Stel, je loopt achter met het betalen van rekeningen. Blijf er dan niet mee rondlopen, maar kom bij langs bij Geld&Zo. Je bent niet de enige! Heb je moeite met het begrijpen van brieven en formulieren? Dan kun je ook bij Geld&Zo terecht.

Je wordt geholpen door vrijwilligers, mensen zoals jij. Iemand die weet wat het is om problemen op dit gebied te hebben. Soms is het lastig om alleen een oplossing te vinden. Instanties werken niet altijd goed mee. De vrijwilliger helpt je om contact te leggen met deze instanties. Samen helpen we jou verder.

Vanwege drukte moet je vooraf een afspraak maken via de administratie van Welzijn de Meierij. Telefoonnummer: 073-544 14 00.

  • Locatie: Steeg 9f, 5482 WN  Schijndel, kantoor Welzijn De Meierij
  • Tijden: dinsdag van 14.00 – 16.00 uur en donderdag van 09.00 – 11.30 uur

Locatie