Cindy Paul en Renée Zonneveld van EverAfterPrint
Cindy Paul en Renée Zonneveld van EverAfterPrint Foto: Rechtenvrij

Workshop Illustreren voor boeken: De Cover

donderdag 8 juni 2023 19:30 tot 21:30

RAADhuis Schijndel | Hoe vaak heb jij een boek opgepakt vanwege de cover? Vaak waarschijnlijk! Covers zijn stiekem best belangrijk. Ze kunnen écht een boek verkopen. Maar waar moet je op letten als je een cover ontwerpt? In de workshop illustreren voor boeken zullen Cindy Paul (schrijver) en Renée Zonneveld (illustrator) uitleggen hoe zij het aanpakken. 

EverAfterPrint

Cindy en Renée hebben samen inmiddels zes Young Adult-boeken uitgegeven onder de naam EverAfterPrint. De onderwerpen zijn heel uiteenlopend. Ze vinden namelijk dat iedereen zich moet kunnen identificeren: iedereen moet zich held kunnen voelen! Cindy en Renée hebben verschillende genres uitgegeven: van fantasy tot boeken met een paranormaal of supernatural tintje. Allemaal met een vleugje (of een flinke scheut) magie dus! Bij die mooie boeken, horen mooie covers. En na 5 jaar boeken schrijven en uitgeven hebben ze meer dan genoeg ervaring en tips over hoe dat precies in zijn werk gaat.

Toegang

Voor de tips kun je op donderdagavond 8 juni terecht in het RAADhuis in Schijndel. Tijdens de workshop van EverAfterPrint ga je natuurlijk ook zelf aan de slag, dus schrijf je snel in via museum@meierijstad.nl of via de activiteitenagenda van de Bibliotheek: www.nobb.op-shop.nl Kaartjes kosten 5 euro. We starten om 19.30.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Kunstcollectie Meierijstad en de Bibliotheek Meierijstad www.kunstcollectiemeierijstad.nl  / www.nobb.nl

Locatie