Een eerdere editie van de Atelier route. Foto: Pascal van Oers
Een eerdere editie van de Atelier route. Foto: Pascal van Oers Foto: Pascal van Oers

Atelierroute Schijndel 2023 met het thema “Vrijheid”

zondag 4 juni 2023 11:00 tot 17:00

SCHIJNDEL | Zondag 4 juni 2023 openen 20 kunstenaars uit Schijndel weer hun deuren om eigen werk te exposeren. Op deze dag bent u tussen 11:00 en 17:00 uur, op locatie of bij de kunstenaar thuis, van harte welkom om hun kunstwerken te bekijken.

De route van Atelierroute Schijndel 2023 begint, zoals vanouds, in het Museum Jan Heestershuis waar de deelnemende kunstenaars 2 kunstwerken exposeren, waarvan één werk met het thema “Vrijheid”. Na het startpunt in het Museum Jan Heestershuis aan de Pompstraat 17 te Schijndel kunt u de Atelierroute, met behulp van de routebeschrijving, naar eigen keuze volgen. Dit jaar kunt u weer genieten van de kunst bij de kunstenaars thuis of op verrassende locaties, waar zij op geheel eigen wijze hun werk aan u zullen tonen. De kunstenaars vertellen u er graag over.

De organisatie van de Atelierroute Schijndel nodigt u van harte uit om te komen kijken op zondag 4 juni van 11.00 tot 17.00 uur in Schijndel. In DeMooiSchijndelKrant staat de plattegrond van het alle te bezoeken ateliers. Deze kunt u dan makkelijk meenemen tijdens uw ronde langs de kunstenaars.

Meer info
Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van de Atelierroute Schijndel:
www.atelierrouteschijndel.nl

Locatie