Afbeelding

Open dag Draad en Daad

zaterdag 3 juni 2023 15:00 tot 19:00

SCHIJNDEL | Op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni houdt Draad en Daad een open dag. Voor iedereen die wil weten wat Draad en Daad precies doet, op zoek is naar een persoonlijk cadeautje, wil weten hoe het er van binnen uit ziet of met eigen ogen wil zien of dit een geschikte werkplek/dagbestedingsplek voor je is, is van harte welkom tussen 15.00 en 19.00 uur!

Draad en Daad is een sociale onderneming waar mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking de kans krijgen leer- en werkervaring op te doen in een van de drie afdelingen van Draad en Daad. Ook kunnen leerplichtige jongeren zonder startkwalificatie die extra zorg of begeleiding nodig hebben bij ons terecht en zijn vele andere vormen mogelijk voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt (denk aan dagbesteding, opmaat-trajecten en werkfit-programma’s). Draad en Daad biedt op een unieke manier werk, begeleiding, opleiding en zorg.

Met de nieuwe locatie is er ook de mogelijkheid gekomen om cadeauartikelen, accessoires en zelfgemaakte producten te etaleren en te verkopen. Met plezier voor je gemaakt, verpakt en geprijsd door de (leer)medewerkers van Draad en Daad. Steeds wisselende artikelen en dus altijd leuk om even binnen te lopen en te komen kijken wat ze in huis hebben. Draad en Daad is nog druk bezig om dit verder uit te breiden maar het begin is gemaakt en je bent altijd welkom om te komen kijken en te informeren.

Draad en daad heeft een naai- en borduuratelier waar kleding en producten op maat worden gemaakt, waar maak- en verstelwerk gedaan wordt en waar je bijvoorbeeld ook terecht kan voor het maken en bevestigen van emblemen.

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeautje dan heeft Draad en Daad een mooie collectie van knuffels, textiel, tassen en allerlei andere producten die geborduurd kunnen worden.

Ook voor bedrijven, sportclubs en andere organisaties borduren en maken zij kleding.

Draad en Draad heeft een openbaar invalidentoilet in Schijndel. Tijdens onze openingstijden kan men hier gebruik van maken.”

Draad en Daad is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 16:30 uur. Door de verhuizing naar onze nieuwe locatie heeft Draad en Daad nog volop plaats voor o.a. (arbeidsmatige)dagbesteding en kan je 5 dagen per week terecht voor maak- en verstelwerk en cadeauartikelen. 

Het adres is Plein 1944, huisnummer 10 in Schijndel.

Locatie