Afbeelding

Podcast Live “Uit de KUNST, Ambacht en Meesterschap”

vrijdag 2 juni 2023 18:00 tot 19:30

SCHIJNDEL | Ben je benieuwd hoe een podcast wordt gemaakt? Dat kan als je de opname van de podcast “Uit de KUNST, Ambacht en Meesterschap”, gaat bijwonen. Pauline de L’or gaat in deze podcast met Schijndelaren in gesprek over Kunst, Ambacht, Meesterschap, het leven, wensen, dromen en de liefde. De laatste gast in de serie van 3 podcasts is Marian Filarski. Marian is een Schijndelse kunstenares die de Japanse wabi-sabi (de schoonheid van de imperfectie) als haar levensfilosofie ziet. De Schijndelse schilderes heeft een eigen schilderacademie en atelier. Mooie onderwerpen voor een goed gesprek. 

De podcast start om 18.00 uur in het RAADhuis.

Wil jij aanwezig zijn bij de opname van deze laatste podcast, meld je aan. Dit kan door te mailen naar: tipschijndel@nobb.nl

Bekijk hier de aankondiging van Pauline de L’Or.


Locatie