Afbeelding
Foto: John Verwijmeren

Woonavond “Voor iedereen een (t)huis”

woensdag 14 juni 2023 19:30

SCHIJNDEL | Er is een tekort aan woningen. Bouwprojecten duren lang en sluiten lang niet altijd aan bij de woonbehoeften. Naast een passende woning is ook de woonomgeving met voldoende voorzieningen belangrijk. Politieke partij HIER wil graag informatie ophalen bij inwoners van Meierijstad met een woonwens of woonvragen. Die informatie is voor ons belangrijk om mee te nemen in het proces van de totstandkoming van de woonvisie die we als gemeenteraad in 2024 zullen vaststellen.

HIER nodigt je daarom uit op woensdag 14 juni om 19.30 uur bij het Spectrum in Schijndel. Er wordt gestart met een inspiratiesessie en daarna zal in groepen uiteen worden gegaan om ideeën uit te wisselen over wonen in de breedste zin van het woord, nu en in de toekomst. Die gesprekken zijn er met onder andere inwoners, projectontwikkelaars en stedenbouwkundigen.

Waar mogelijk willen de organisatoren ook direct concrete punten vaststellen en omzetten naar acties voor HIER Meierijstad en/of andere partners in de woonproblematiek. Om goed voorbereid te zijn vindt de organisatie het fijn als je je aan wilt melden via MELD JE AAN. Het liefst voor 8 juni. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Peter Kuijs of Marischka Klotz via info@wijzijnhier.nu

Locatie