Afbeelding
Foto:

Marktkraam Schijndel Uit de Kunst

zaterdag 27 mei 2023 10:00

SCHIJNDEL | Op de weekmarkt in het centrum staat vanaf zaterdag 29 april elke week een kraam vol “Schijndel Uit de Kunst”. Naast inspiratie en creatie vind je hier de route en de activiteitenkalender van dit evenement.

Gedurende de periode dat er activiteiten plaatsvinden rondom “Schijndel uit de Kunst” zal er op de weekmarkt een kraam te vinden zijn van de organisatoren van dit evenement. Schijndel uit de Kunst vindt plaats van 29 april t/m 11 juni. Het evenement heeft als thema “Samen in verbinding door creatie”. Er zullen in deze periode vele activiteiten georganiseerd gaan worden. 

De kraam op de weekmarkt is naast ontmoetingsplek ook het startpunt van de ludieke wandelingen die tijdens Schijndel uit de Kunst georganiseerd gaan worden.


Locatie