Padel is hot bij TPV de Hopbel
Padel is hot bij TPV de Hopbel Foto: Wiek van Lieshout

Opening nieuwe padelbanen TPV De Hopbel

zaterdag 1 april 2023 13:30

SCHIJNDEL | Tennis- en Padelvereniging De Hopbel in Schijndel is volop in beweging. Na het succes van de bestaande drie padelbanen opent de vereniging op 1 april nóg twee banen. En wethouder Johan van Gerwen is erbij. 

De wethouder verzorgt de opening van de nieuwe banen op zaterdag 1 april. Ook geeft hij het startschot van een leuk padeltoernooi voor niet-leden. Want ook dat is onderdeel van deze feestelijke dag.

De opening: zaterdag 1 april
Ben jij nieuwsgierig naar het eindresultaat en de opening? Vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom. Onder het genot van een traktatie start het officiële gedeelte rond 13.45 uur.

Aansluitend: Padel Invitatietoernooi
Na de opening moet er natuurlijk gepadeld worden. Er kunnen maar liefst 40 koppels meedoen op alle 5 de banen! Elk koppel bestaat uit een lid van TPV De Hopbel én iemand die graag eens padel wil proberen. Het toernooi is bedoeld voor de gezelligheid en om mensen die geen lid zijn, kennis te laten maken met padel. 

Het programma
13.30 uur Aanvang
13.45 uur  Officiële opening door wethouder Van Gerwen
14.00 uur  Start Invitatietoernooi
18.00 uur Afsluiting

Schrijf je in vóór 22 maart: vol=vol
Ken je iemand bij TPV De Hopbel en wil je wel eens een potje padel spelen? Schrijf je dan in voor het Padel Invitatietoernooi. Laat het Hopbel-lid een mail sturen naar padel@tpvdehopbel.nl. De kosten voor het toernooi zijn € 5 per koppel die je bij aanvang van het toernooi betaalt.