Kabouterdagen bij Schijndel/DE WIT
Kabouterdagen bij Schijndel/DE WIT Foto:

Kabouterdagen bij Schijndel/DE WIT

zaterdag 1 april 2023 10:00

SCHIJNDEL | Voetbalvereniging Schijndel/DE WIT organiseert op de zaterdagen 18 en 25 maart, 1 april aanstaande weer de Kabouterdagen. Kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT is spelenderwijs leren voetballen voor de allerkleinsten. Is uw zoon of dochter in de leeftijd van 4 tot 7 jaar? Dan kan hij of zij al starten met kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT. Vanaf 5 jaar kan uw kind doorstromen naar de Scotty’s. De Scotty’s trainen 2x in de
week op woensdag & zaterdag.

Bij Schijndel/DE WIT kunnen de kabouters op bovengenoemde zaterdagochtend op het voetbalterrein aan het Zuideinderpark lekker spelenderwijs leren voetballen. Men leert de kinderen schieten, aannemen, dribbelen, overschieten en penalty’s. Dit doen we door leuke voetbalspelletjes met elkaar te doen. De training wordt verzorgd door Aron & Christel met hulp vanuit selectie heren en dames RKSV Schijndel/De Wit. Ook worden er een aantal jeugdspelers bij betrokken. Al met al ontzettende leuke, sportieve zaterdagen om kennis te maken met het voetbal. Uiteraard komt de derde zaterdag 1 april onze mascotte Scotty ook eens kijken wat er allemaal geleerd is.

Het kaboutervoetbal start op zaterdag 18 maart start voor de allerkleinsten het kaboutervoetbal onder leiding van Aron van Kasteren & Christel van den Brand op Voetbalterrein Schijndel/DE WIT, Zuideinderpark, Rooiseheide 20, Schijndel. De dag begint om 10.00 uur en deelname is gratis. Het is wenselijk dat de kinderen in sportkleding op de training verschijnen. Uiteraard aangepast aan de weersomstandigheden. Liever een aantal laagjes, dan een (te) dikke trui.  Tijdens de trainingen worden mooie foto’s gemaakt. Als u niet wilt dat er van uw kind actiebeelden worden gemaakt dan kunt u dit kenbaar maken bij Christel van den Brand. De organisatie respecteert ieders keuze en houdt hier rekening mee. Mocht u vragen hebben of aan willen melden  dan kunt u contact opnemen met Christel van den Brand (06-41182457) c.vandenbrand@sbaflex.nl