Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Beatles Dag in Het Gasthuis met live muziek Two of us

zaterdag 25 maart 2023 13:30

SCHIJNDEL | Op zaterdag 25 maart organiseert Filmclub Schijndel een Beatles Dag in Het Gasthuis. Middag en avond staan volledig in het teken van het beroemde viertal uit Liverpool. Toegang is gratis, met vrije inloop vanaf 13.30 uur.

Je kunt luisteren naar muziek en er is een mogelijkheid om je kennis van de Beatles te testen in een quiz. Er worden slideshows en documentaires vertoond, en er is een tentoonstelling met Beatles spullen en boeken. Samen met Azing Moltmaker, oprichter en eigenaar van het grootste Beatles museum ter wereld in Alkmaar, richten ze een tafel in met merchandise. Op de achtergrond is de hele middag een radio-uitzending te horen van de Beatles Dag die Radio Veronica uitzond op 29 februari 1972.

Muziek en quiz
Om 14:30 uur en om 16:30 uur kun je genieten van liveoptredens van Two of Us uit Boxtel. Zij begeleiden zichzelf op gitaar en spelen (verzoek)nummers van de Beatles. Om 15:30 uur kun je aanschuiven bij de quiz, en maak je kans op een mooi prijsje.

Film
Om 20.00 uur vertonen ze de hoofdfilm. Reserveren hiervoor is verplicht, via de website van de filmclub, www.schijndelfilm.nl, waar je ook meer kunt lezen over de film. Je betaalt alleen de reserveringskosten van € 0,50.