Het City Theater in Schijndel.
Het City Theater in Schijndel. Foto: Bas Ulehake

Barn & Belle in het City Theater

vrijdag 24 maart 2023 20:00

SCHIJNDEL | Op vrijdagavond 24 maart presenteren Barn & Belle hun nieuwe EP genaamd ‘The Dead Don’t Dance’. Dit vieren ze met een feestelijke EP Releaseshow in het City Theater, te Schijndel.

Op 1 oktober 2022 wonnen Barn & Belle The Dutch Blues Challenge waardoor ze als vertegenwoordigers van Nederland deel zullen nemen aan The International Blues Challenge in Memphis, Tennessee eind Januari.
Vlak na de terugkomst uit de Verenigde Staten zal ook de nieuwe EP van het Roots-americana duo uitkomen.De Denk bij Barn & Belle aan close-harmony begeleid op een arsenaal aan Country; Folk instrumenten, Wasbord, Banjo, Dobro, Melodica komen allemaal voorbij!Barn & Belle spelen een mix aan Americana & Roots muziek, waarbij de chemie tussen de twee multi-instrumentalisten van groot belang is!

  • Tickets verkrijgbaar op de website! (www.tapperijdebeurs.nl)
  • Vrijdag 24 Maart 2023
  • Deuren open vanaf 20:00 uur
  • Vanaf 17 jaar / NIX18 Minder weergeven


Foto: Bart van Rooij

Locatie