Afbeelding
Foto:

Circus Bolalou

zondag 19 maart 2023 14:00

SCHIJNDEL | Circus Bolalou komt naar Schijndel. Bij “De steeg in Schijndel“ worden er in het weekend van 17, 18 en 19 maart meerdere voorstellingen gegeven. Geniet van klassiek circus in een modern jasje met acrobatiek in de lucht, een doldwaze clown maar ook spectaculaire balanceeracts.

Circus Balolou nodigt u uit om een kijkje te nemen bij een van de 1,5 uur durende shows. Neem een kijkje in de wereld die zich “circus” noemt. Het circus wordt gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Speciaal voor u zorgt zij voor ruim negentig minuten circusplezier. Voor en tijdens de show kunt u genieten van heerlijke versnaperingen, maar ook zijn er leuke souvenirs verkrijgbaar. Het circus geeft voorstellingen op : vrijdag 17 maart om 19.00 uur, zaterdag 18 maart om 15.00 uur & 19.00 uur, zondag 19 maart om 11.00 uur & 14.00 uur. Kaarten kan men online reserveren via www.circus-bolalou.nl of 45 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19:00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website. www.circus-bolalou.nl.

Win kaarten
DeMooiSchijndelKrant van 10 x 2 kaarten weggeven. Stuur voor donderdag 16 maart, 12.00 uur een mail naar redactie@mooischijndel.nl om kans te maken op twee tickets. 

Locatie