Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Landelijke opschoondag wijk Hoevenbraak-Hulzebraak

zaterdag 18 maart 2023 10:00 tot 12:00

SCHIJNDEL |  Een schonere wijk, wie wil dat nou niet!Wij doen weer mee met de ‘landelijke opschoondag’. Zaterdag 18 maart is het zover en hiervoor wil de wijkraad alle wijkbewoners van Hoevenbraak-Hulzebraak uitnodigen om een handje te komen helpen. “Komen jullie met ons de wijk opschonen?” is dan ook de vraag die de wijkraad stelt aan alle buurbewoners. 

De landelijke opschoondag

De landelijke opschoondag is een initiatief van Nederland Schoon. Op zaterdag 18 maart is alweer de 21e Landelijke Opschoondag. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steken we de handen uit de mouwen, en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon. Inmiddels zijn er al bijna 23.000 mensen die op de website van Nederland Schoon hebben aangegeven aan de slag te gaan om hun buurt op te schonen. En dat is hard nodig. Kijk maar eens goed om je heen. Wil je ook laten weten dat je gaat helpen dan kan dat op deze website: https://www.nederlandschoon.nl/


Locatie