Art & Drinks, schilderend het weekend in.
Art & Drinks, schilderend het weekend in. Foto: Studio Hooi

Art & Drinks, schilderend het weekend in

vrijdag 3 februari 2023 19:00 t/m 22:00

WIJBOSCH | Deze veel bezochte workshop is echt een gezellig avondje uit. Tijdens de workshop combineren ze schilderen met een drankje in de vorm van een mini-proeverij, drie gangen wijn, bier of alcoholvrij. Een gezellige workshop waarna je met een mooi kunstwerk naar huis gaat. 

Het verloop van de workshop: Bij aankomst wordt je ontvangen door Petra van Studio Hooi, zij gaat je, als ervaren kunstenares, begeleiden met het maken van een leuk schilderij. “We beginnen met koffie/thee en wat lekkers. Ondertussen krijg je uitleg over hoe we beginnen met schilderen. Je kiest één van de voorbeelden als uitgangspunt en gaat hier je eigen versie van schilderen. Je leert over schilderen met acrylverf, kleurgebruik en compositie. Tussen het schilderen krijg je drie gangen drankjes te proeven met uitleg erbij. Een creatieve en gezellige avond”, aldus Petra. 

De avond duurt tot ongeveer 22u. Kosten van deze workshop: €45 p.p. Inloop vanaf 19u, start 19.30u. Aanmelden kan via de website www.studiohooi.nl of via e-mail: studiohooi@outlook.com

Locatie