Afbeelding

Kerstconcert Tutta La Forza & Concertina

zaterdag 9 december 2023 14:00

SCHIJNDEL | Om na Sinterklaas in de Kerststemming te komen kom je zaterdagmiddag 9 december natuurlijk naar Het Gasthuis. Accordeonvereniging Concertina uit Vught en Accordeonvereniging Tutta La Forza uit Schijndel spelen daar die middag samen gevarieerde kerstmuziek. 

Beide orkesten hebben Marianne van Eeten als dirigente. Het belooft een mooie muzikale middag te worden. Zowel de moderne kerstliedjes als de klassieke kerstnummers komen aan bod, van Jingle Bells tot Ave Maria. Het begint om 14.00 uur en het adres is: Woonservice Het Gasthuis, Lidwinahof 70 in Schijndel.

U bent van harte welkom!

Het gezellige accordeonorkest van Accordeonvereniging Tutta La Forza zoekt nog muzikanten die slagwerk, een (bas)gitaar, keyboard, accordeon of een ander instrument bespelen. Er wordt onder leiding van dirigente Marianne van Eeten heel gevarieerde en mooie muziek gespeeld. Er wordt gerepeteerd op vrijdagmorgen van 9.30 – 11.30 uur in de Zwengel in Schijndel.
Kom eens kijken, luisteren en vooral meedoen.

Voor meer informatie kijkt u op onze website: http://www.tuttalaforza.nl of stuurt u een mail naar tuttalaforza1997@gmail.com


Locatie