Het PieterBrueghelHuis
Het PieterBrueghelHuis Foto:

Regenboog ontmoetingen

zondag 3 december 13:30 - 16:30

VEGHEL | Zondag 5 november Regenboog ontmoetingen PieterBrueghelHuis voor de LHBTIQ+ gemeenschap voor 30-plussers in Meierijstad!

“Ben je 30 jaar of ouder en behoor je tot de LHBTIQ+ gemeenschap? Dan nodigen we jou graag uit voor de bijeenkomst ‘Regenboog ontmoetingen’ in de gemeente Meierijstad op zondag 5 november”, aldus de organisatie.

De Regenboog ontmoetingen vinden elke eerste zondag van de maand plaats van 13:30 uur tot 16:30 uur in het PieterBrueghelHuis. Samen ervaringen uitwisselen, nieuwe vrienden maken en gewoon gezellig samen te zijn, onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. info@pieterbrueghelhuis.nl

Locatie