Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Gerard van Maasakkers “Zald’mhebbe! (reprise)”

zaterdag 2 december 2023 20:30

SCHIJNDEL | Zoals goede wijn met de jaren nog beter wordt, zo wordt Gerard met de jaren… (vul zelf maar aan). Veel heeft hij niet nodig om het publiek een rijke avond te geven. Hij vult het podium met zijn ontwapenende persoonlijkheid én natuurlijk met de heerlijkste liedjes. Nieuwe en minder nieuwe, oude en minder oude. 

In al hun eenvoud zijn ze van een zelden geëvenaarde schoonheid. Na zijn succesvolle voorstellingen 40 Jaar Liedjes en Ik Loop laat Gerard zich ook nu weer begeleiden door Frank Cools (snaren, trompet en zang) en Bart de Win (toetsen, snaren en zang). Gerard van Maasakkers, voor de gelegenheid met nieuw kostuum, nieuwe schoenen, zelfde kapsel.

Reserveren: https://www.blauwekei.nl/agenda/4713/zald-mhebbe-reprise/gerard-van-maasakkers

Locatie