Popkoor Switch en harmonie oefenen samen.
Popkoor Switch en harmonie oefenen samen. Foto: Wim Kusters

Kerstconcert Kon. Harmonie St. Cecilia en popkoor Switch

zondag 17 december 2023 20:00

SCHIJNDEL | De feestelijke kerstperiode staat voor de deur en om dit seizoen op een bijzondere manier te vieren, nodigt de drumfanfare van de Kon. Harmonie St. Cecilia Schijndel u van harte uit voor een betoverend kerstconcert. Het evenement belooft een avond vol muzikale pracht en kerstsfeer te worden, met optredens van de Drumfanfare het popkoor Switch uit Schijndel.

Het kerstconcert zal plaatsvinden op 17 december vanaf 20:00 uur, dus zorg ervoor dat u op tijd bent om te genieten van de magie van de kersttijd. Het evenement zal plaatsvinden in de Vink in Schijndel wat dan uiteraard stemmig aangekleed is met mooie kerstversiering. De avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij de harmonieuze klanken van de Drumfanfare en de prachtige vocale prestaties van Koor Switch samen zullen komen om de warme en gezellige sfeer van Kerstmis te omarmen. Laat u betoveren door bekende kerstliederen en geniet van de magie van kerstmis.

De drumfanfare en het koor leveren ieder hun bijdrage aan het concert, maar natuurlijk spelen en zingen ze ook enkele nummers. Soms verstilde, soms intieme, maar zeker óók grootse en feestelijke kerstliederen. En natuurlijk ontbreken ook een aantal geliefde kerstklassiekers niet.

Kaarten voor dit betoverende kerstconcert zijn verkrijgbaar voor slechts €7,50 (incl. 1 consumptie) per persoon. U kunt uw kaarten gemakkelijk online kopen (www.st-cecilia-schijndel.nl)

Locatie