't Spectrum in Schijndel
't Spectrum in Schijndel Foto: Bas Ulehake

Hiephoi Belevenissen “Foute Zomer Bingo Show”

zaterdag 16 december 2023 19:00

SCHIJNDEL | Na het grandioze succes van vorig jaar, konden zij niets anders doen dan dit jaar wederom terugkeren bij Spectrum Schijndel. Zaterdag 16 december! De theaterstoelen worden weer opzij geschoven en de zaal wordt helemaal omgetoverd tot een waar bingo paradijs.

Het thema van de Foute Bingo Show is deze keer ZOMER, dus bereidt je voor op warme dansbare muziek, ludieke, zomerse prijzen en een avond vol lachen, gieren, brullen. De typetjes Rebecca, Felix en DJ Stille Willie staan te trappelen om er een onvergetelijke avond van te maken! Tussendoor spelen zij hilarische opdrachten met het publiek, is Miss Keke B ook weer aanwezig en komen alle foute hits voorbij. Zowel voor vrouwen als mannen!

De avond wordt opgewarmd door een verrassingsact en een gezellige, beroemde zanger zorgt voor een fantastische afterparty!

Dresscode: panterprintje, badpak, zwembroek, rood, roze of iets gezelligs.

  • Warming-up 19:00 uur
  • Aanvang show 20:00 – 24:00 uur
  • Afterparty: 24:00 – 01:00 uur

Tickets: https://ap.lc/kRqcF

Locatie