Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Foute Bingo Show

zaterdag 16 december 2023 19:00

SCHIJNDEL | Dit jaar zal HiepHoi opnieuw in ‘t Spectrum de Foute Bingo Show organiseren. Op 16 december zal om 19.00 uur de ludieke bingo gaan plaatsvinden.

Na het grandioze succes van vorig jaar, kon het niet anders dan dit jaar wederom terugkeren bij het Spectrum Podium in Schijndel. De theaterstoelen worden weer opzij geschoven en de zaal wordt helemaal omgetoverd tot een waar bingo paradijs. Het thema van de Foute Bingo Show is deze keer ‘Zomer’ , dus bereidt je voor op warme dansbare muziek, ludieke, zomerse prijzen en een avond vol lachen, gieren, brullen. De typetjes Rebecca, Felix en DJ Stille Willie staan te trappelen om er een onvergetelijke avond van te maken! Tussendoor worden er hilarische opdrachten met het publiek gespeeld, is er een special guest optreden en komen alle foute hits voorbij. Zowel voor vrouwen als mannen! De avond wordt opgewarmd door DJ .......... en ook hij zorgt voor een fantastische afterparty! 

  • Bijdrage slechts €22,- p.p. excl. servicekosten (kaartjes: https://eventix.shop/2qcuz2rb)
  • Aanvang show 20:00 - 24:00 uur
  • Afterparty: 24:00 - 01:00 uur
  • Warming-up 19:00 uur
  • Dresscode: panterprintje, badpak, zwembroek, rood,roze of iets gezelligs.


Foute Bingo Show in ‘t Spectrum - Wiek van Lieshout

Locatie