Keezen bij RKSV Schijndel
Keezen bij RKSV Schijndel Foto: Bas Ulehake

Keezen bij RKSV Schijndel

vrijdag 15 december 2023 18:00

SCHIJNDEL | Op vrijdag 15 december organiseert de Evenementen Commissie bij RKSV Schijndel de finale avond Keezen waarbij een ranking prijs zal worden uitgereikt aan het best Spelende Team 2022 over 8 wedstrijden.

Voor wie van het spelletje keezen houdt organiseert de Evenementen Commissie van RKSV Schijndel een gezellige Keezavond in de kantine van de voetbalvereniging. Vanaf 18.00 uur kun je hier terecht om je aan te melden. Dit kan tot 19.00 uur. Hierna zullen er vanaf 19.30 5 rondes gespeeld gaan worden van maximaal 45 minuten. Na deze 5 rondes, van maximaal 45 minuten, zal de stand worden opgemaakt en zijn er prijzen voor de drie beste teams. 

Deelname kost €5,- per persoon. Tijdens de avond zal er ook een loterij worden gehouden. De opbrengst van deze Keez avonden komt geheel ten goede aan de jeugd van RKSV Schijndel.

Vooraf inschrijven

Vooraf inschrijven kan bij:

Carlo van de Burgt  Mozartstraat 37 Schijndel e-mail: cvandeburgt@kpnmail.nl Tel: 06-51397812

Individueel inschrijven is ook mogelijk, de organisatie zoekt dan een spelpartner voor u.


Foto - Bas Ulehake