Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Kerstmarkt Eekelhof

woensdag 13 december 2023 17:00 tot 21:00

SCHIJNDEL | SWZ woonvorm de Eekelhof organiseert met hulp van Welzijn De Meierij een knusse kerstmarkt. Naast de heerlijke gratis warme chocomelk zullen er diverse kraampjes zijn waar je kunt snuffelen.

Doeke speelt op zijn gitaar en zingt kerstliedjes. Ook komen jongeren van de musicalklas van het Elde College tussendoor kerstliederen zingen. En zullen er diverse versnaperingen zijn gemaakt door bewoners van de Eekelhof en er zijn leuke kerstspullen te koop.

De organisatie nodigt je graag uit voor een praatje of een hapje op woensdag 13 december van 17:00 tot 21:00 uur.

Neem voor meer informatie contact op met Welzijn De Meierij. Bel naar 073- 5441400 of stuur een mail naar info@welzijndemeierij.nl.

Locatie