Logo Jeugdhonk Dreamlife
Logo Jeugdhonk Dreamlife Foto: 2015

Jeugdhonk Dreamlife

woensdag 13 december 14:15 - 17:00

SCHIJNDEL | Jeugdhonk Dreamlife is een plaats waar kinderen tussen de 4 en 13 jaar gratis naar toe kunnen om een leuke middag te hebben. Dreamlife zit nu in de Kajuit, Houtstraat 14,  5482 MA. Buiten de hoofdactiviteit kan je ook altijd air-hockey, buiten op de trampoline springen, kleuren, knutselen, VR-Bril en nog veel meer.

Elke week is er ook een hoofdactiviteit zoals: bingo, slijm maken, knutselen, bakken of lasergamen. Wil je weten wat ze aankomende woensdag doen bekijk dan de Facebookpagina van Jeugdhonk Dreamlife. Voor vragen of eventuele opmerkingen kan je mailen naar dreamlifeschijndel@gmail.com.

Vrijwilligers

Dreamlife is natuurlijk niets zonder vrijwilligers. Dreamlife is ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die structureel of één keer in de maand kunnen meedraaien. Heb je interesse ook dan kan je ons mailen. Jeugdhonk Dreamlife hoopt iedereen weer elke woensdag te zien.

Locatie