Stil staan bij elk kind dat gemist wordt
Stil staan bij elk kind dat gemist wordt Foto: Doreth Donkers

WereldLichtjesDag, Stilstaan bij elk kind dat gemist wordt

zondag 10 december 2023 18:00 tot 20:00

WIJBOSCH | Elke 2e zondag van december wordt WereldLichtjesDag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

“Tijdens WereldLichtjesDag zullen we samen gedenken en herinneren. De Kloosterkapel wordt sfeervol aangekleed en verlicht. Met gedichten, live muziek en mooie woorden wordt stilgestaan bij elke kind dat we moeten missen”, aldus de organisatie. Daarnaast is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en warme chocomelk. Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn allemaal welkom.

U kunt zich aanmelden door de naam van uw kind door te geven via het emailadres: hansentessadelaat@gmail.com. De organisatie verwelkomt u graag op deze bijzondere avond in de Kloosterkapel van Annahof-St. Barbara, Eerdsebaan 1A in Wijbosch. Inloop vanaf 18.00 uur, aanvang 18.30 uur - 20.00 uur

Locatie