Afbeelding
Foto: Bart van Rooij

Wandeling langs de veranderingen in natuurgebied het Wijboschbroek

zondag 10 december 2023 10:00

WIJBOSCH | Op zondag 10 december 2023 organiseert NMC Schijndel een wandeling in natuurgebied het Wijboschbroek, een natte parel in Het Groene Woud.

Fia Fiers neemt je in de wandeling langs de gebieden waar Staatsbosbeheer veranderingen heeft aangebracht de afgelopen jaren om het gebied te vernatten en om de biodiversiteit te vergroten. Tijdens de wandeling wordt er gekeken of er al gevolgen van deze ingrepen te zien zijn.

De wandeling start om 10.00 uur vanaf Parkeerplaats Aakendonk, Wijboschbroek (volg borden Wijboschbroek) Wandelschoenen of laarzen zijn gewenst. Na de overvloedige regenval kan het zeer nat en modderig zijn. Deelname gratis voor leden. Van niet-leden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Voor meer informatie kunt u terecht bij Jeanne van Esch, 0640586793.

Locatie