Kerstmarkt in het centrum van Schijndel.
Kerstmarkt in het centrum van Schijndel. Foto: Kevin van Crey

Kerstmarkt centrum

zondag 10 december 2023 12:00 tot 17:00

SCHIJNDEL | Het is een jaarlijks terugkerende traditie: de kerstmarkt in Schijndel. Zondag 10 december van 12.00 tot 17.00 uur wordt het centrum omgetoverd tot een kerstmarkt met kramen gevuld met kransen, kerststukken en sierraden. 

Keus genoeg om er een prachtige kerst van te maken. De winkels in Schijndel zijn geopend en extra mooi uitgedost. Voor de kleintjes rijdt het treintje weer door het centrum en verschillende dj’s, koren en muziekjes zorgen voor een echte kerstsfeer. Te midden van dit alles is er natuurlijk ook de schaatsbaan. Ook voor de rest van de bezoekers is er genoeg te kiezen, zoals: suikerspinnen, worstenbroodjes, warme chocolademelk en lunches verzorgd door de horeca in Schijndel.

Locatie