Drei Dörfer Musikanten nieuwjaarsconcert in de Vink
Drei Dörfer Musikanten nieuwjaarsconcert in de Vink Foto: Bart van Rooij

Dubbelconcert in Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel

zondag 10 december 2023 13:00

SCHIJNDEL | Muziekkapel ‘Die Drei Dörfer Musikanten’ viert op zondagmiddag 10 december het 45-jarig jubileum. Er is een feestprogramma samengesteld met een overzicht van blaasmuziek die in 45 jaar ten gehore is gebracht. 

De muzikale leider André van der Leest neemt na 45 jaar lidmaatschap afscheid, omdat hij elders is gaan wonen. Ook geluidstechnicus John Ariaans neemt na vele jaren afscheid. Mensen die hun goede inzet aan de kapel hebben gegeven, zullen in het zonnetje worden gezet. 

Het tweede gedeelte van de middag wordt muzikaal opgeluisterd door het muziekgezelschap Malá Kapela uit Den Dungen met hun muziek uit Moravië en Bohemen, twee streken uit Tsjechië. Met eigen zang, verzorgen zij zelf de presentatie van hun programma.

Het programma begint om 13.30 en de zaal zal geopend zijn vanaf 13.00 uur. De entree voor deze middag is gratis en het adres is: Hoevenbraaksestraat 28, in Schijndel.

Locatie