Afbeelding
Foto:

Winter Happening bij De Wit Schijndel

zaterdag 25 november 2023 9:30 tot 17:00

SCHIJNDEL | Het 75-jarig jubileum van De Wit Schijndel wordt het hele jaar door gevierd met speciale acties en feestelijke activiteiten. Op zaterdag 25 november organiseert De Wit een Winter Happening met diverse buiten- en binnenactiviteiten. Bezoek de winterbraderie van 9.30 tot 17.00 uur voor een unieke shoppingervaring, waar je tot 75% korting krijgt op geselecteerde winterse items. Verwen jezelf met een heerlijke kop snert en bewonder de indrukwekkende 7 meter hoge versierde kerstboom.

Speciaal voor de jonge avonturiers staat het Burton snowboardpark, waar kinderen tussen 3 en 8 jaar hun snowboardvaardigheden kunnen tonen en zelfs met een diploma, medaille en een 15% kortingsvoucher op SnowWorld naar huis gaan. Voor de barbecue liefhebbers organiseren ze een Big Green Egg barbecue demo tussen 12:00 en 16:00 uur. Een ervaren chef deelt handige tips en tricks om jouw barbecue skills naar een hoger niveau te tillen. Waag ook een draai aan het Rad van Fortuin met je kassabon en maak kans op mooie prijzen, waaronder items van merken zoals Kou Sportswear, O’Neill, NIKKIE, Peak Performance, en meer! Buiten de winterbraderie, het snowboardpark, de BBQ demo en het prijzenrad, zijn er ook binnen verschillende demo’s en acties. Volgende week wordt voor de winkel een 7 meter hoge kerstboom met lichtjes geplaatst om de feestelijke sfeer nog verder te verhogen.

Locatie