Plantdag voedselbos Wijbosch
Plantdag voedselbos Wijbosch Foto: Bart van Rooij

Plantdagen voedselbos Schijndel

zaterdag 25 november 2023 9:30 tot 16:00

SCHIJNDEL | In het komende plantseizoen gaat de spade weer de grond en willen we een flink aantal bomen planten. “We hopen dat we dit najaar en de komende winter weer op jullie hulp kunnen rekenen”, aldus de organisatie. Datums plantweekeinden zijn 28 oktober, 25 en 26 november en 9 en 10 december.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn: planten van (kleine) bomen en bessenstruiken. Dit werk kan in twee- of drietallen worden uitgevoerd. Je mag zelf weten hoelang je mee wilt helpen. Dat kan variëren van een paar uur tot twee dagen. Voor de lunch wordt gezorgd.

Aanmelden
Heb je zin om ook de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan voor één of meer van de beschikbare data. Graag minimaal één week voor de beoogde dag/dagen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Schijndel@voedselbosbouw.org.

Locatie