Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Koffie-inloopochtend Villa Rozenburg

vrijdag 24 november 2023 10:00 tot 12:00

SCHIJNDEL | Sfeer proeven in Villa Rozenburg? Kom naar de koffie-inloopochtend van 10:00 – 12:00 uur op vrijdag 24 november.

Daarna is er elke laatste vrijdag van de maand een koffie-inloopochtend. Er is dan volop gelegenheid om zonder afspraak de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Villa Rozenburg

Aan de rand van het centrum van Schijndel ligt Villa Rozenburg. Een bijzondere zorgvilla met een rijke historie die helemaal teruggaat tot 1912. Niet alleen de gemeenteraad heeft hier jarenlang vergaderd. De bekende Schijndelse kaarsenfamilie Bolsius heeft hier ook een tijd gewoond. Het oude gebouw is uitgebouwd met een nieuw gedeelte, waardoor er nu 22 appartementen zijn tussen de 35 en 45 m2, allemaal met een eigen badkamer. Ook zijn er fijne gezamenlijke ruimtes, zoals een huiskamer, activiteitenruimte en een fijne leefkeuken, waar het liefst samen wordt gekookt en gegeten. In de tuin rondom kan heerlijk worden gewandeld.

Locatie