Afbeelding

Digicafé Schijndel

dinsdag 21 november 2023 13:00 tot 16:00

SCHIJNDEL | Het Digicafé biedt mensen hulp bij vragen over hun computer, laptop, mobiele telefoon en tablet. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een app. Het updaten of beveiligen van je laptop. Het wijzigen van een instelling. Of gewoon simpele uitleg over hoe iets nu eigenlijk werkt. Vrijwilligers Harrie en Els helpen je graag verder.

Voor wie?
Heb je al enige ervaring je mobiele telefoon, tablet, computer of laptop? Maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen? Volg je de cursus Klik & Tik (of heb je die gevolgd?) en heb je toch nog vragen? Dan is het Digicafé iets voor jou.

Praktische informatie
Het Digicafé is gratis te bezoeken in Bibliotheek Schijndel, iedere eerste en derde dinsdagmiddag van de maanden oktober t/m mei, van 13.00-16.00. Neem je eigen laptop, tablet of smartphone mee.

Locatie