Vlagen voor het gemeentehuis Meierijstad in Veghel
Vlagen voor het gemeentehuis Meierijstad in Veghel Foto: Bas Ulehake

Dag van de verbeelding

vrijdag 30 september 2022 15:00 tot 20:00

EERDE | Meierijstad ontstond 5 jaar geleden door een fusie van de gemeenten Schijndel, Veghel en Sint Oedenrode. Hierdoor ontstond een gemeente die bestaat uit 13 kernen. In de afgelopen 5 jaar is er hard gemerkt om de nieuwe gemeente vorm te geven die dichtbij de burgers staat en die haar 13 kernen koestert en verbindingen legt met inwoners, bedrijven, instellingen en verenigingen uit die kernen.

Na de verkiezingen van begin dit jaar, het startpunt van een nieuwe bestuursperiode, is het tijd op vooruit te gaan kijken en de blik te richten op de toekomst. Het fundament voor Meierijstad is gelegd, nu is het tijd om samen naar de toekomst te kijken. 

Daarom organiseert de gemeente Meierijstad op 30 september een bijeenkomst met als titel “DAG van de VERBEELDING” . Hierbij krijgt u als inwoner, ondernemer of als organisatie de mogelijkheid  om uw eigen dromen over een toekomstig Meierijstad zichtbaar en bespreekbaar te maken. Deze bijeenkomst is niet bedoeld om elkaar aardige en beeldende verhalen te vertellen, maar is bedoeld als start voor een gezamenlijke en gedragen visie op Meierijstad in 2035. 

Als u aanwezig wil zijn bij deze “DAG van de VERBEELDING” dan kan je je aanmelden via de website www.meierijstad.nl/toekomst

De bijeenkomst start om 15.00 uur en zal om 20.00 uur eindigen.

Meer informatie

Wilt u graag het podium pakken op de Dag van de Verbeelding? Binnenkort kunt u zich hiervoor apart aanmelden. Voor het houden van de presentatie hanteren wij de Pecha Kucha methode. Pecha Kucha is een concept voor het houden van korte, creatieve presentaties. De naam stamt af van een Japans woord voor ‘prietpraat”.

In een Pecha Kucha presentatie laat u 20 slides x 20 seconden zien, oftewel: zes minuten en veertig seconden. Als spreker wordt u zo gedwongen om in minder dan zeven minuten uw boodschap over te brengen. U moet dus heel concreet en to-the-point zijn om uw droom, over hoe u wilt dat Meierijstad er in 2035 uitziet, over te brengen.

Voor vragen of meer informatie: stuur een mail naar toekomst@meierijstad.nl.


Locatie