Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Niels van der Gulik -”Een ode aan Ramses - ik blijf hier!”

donderdag 29 september 2022 20:30

SCHIJNDEL | Regelmatig kun je bij Spectrum Podium komen genieten van een theater- of filmvoorstelling. Op 29 september zal de muziekvoorstelling “Een ode aan Ramses - ik blijf hier!” te bezoeken zijn welke gespeeld wordt door Niels van der Gulik.

Beschrijving voorstelling

Bekend en minder bekend werk van paradijsvogel Shaffy.

Van der Gulik, zanger, vriend en groot bewonderaar van Shaffy, heeft Ramses Shaffy lange tijd gekend. “Ik ken hem vanaf het moment dat een vriend van mij een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Dat was het begin van een bijzondere vriendschap”. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met Ramses de grachten op te gaan.

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk!

Niels brengt samen met drie topmuzikanten nummers zoals De Een Wil De Ander of Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk En Bewonder weer helemaal tot leven.

De entree bedraagt € 19,-. Kaartjes zijn hier te koop: https://ap.lc/jaK4D


Locatie

  • Spectrum Podium

    Steeg 9
    5482WN Schijndel