Afbeelding
Foto:

Rouwcafé over ‘levend verlies’

dinsdag 27 september 2022 19:00 t/m 21:00

VEGHEL | Op 27 september aanstaande organiseert Welzijn De Meierij in samenwerking met Coöperatie Sociaal Werk Meierijstad weer een rouwcafé. Deze avond staat in het teken van het algemene thema ‘rouw en verlies’, met dit keer speciale aandacht voor het thema ‘levend verlies’. De avond start met een lezing passend bij dit specifieke thema. Daarna is er gelegenheid om in kleinere kring elkaar in een informele sfeer te ontmoeten. Het rouwcafé vindt plaats in het PieterBrueghelhuis, Middegaal 25 te Veghel.

 Er wordt gestart om 19:00 uur (inloop vanaf 18:30), de bijeenkomst eindigt om 21:00 uur. U bent van harte welkom om deze avond langs te komen. Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Mail naar: info@welzijndemeierij.nl of bel naar 073-5441400. De toegang is gratis. Welzijn De Meierij werkt samen in Coöperatie Sociaal Werk Meierijstad

Locatie

  • PieterBrueghelhuis

    Middegaal 25
    5461 XB 0,Veghel