Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Kindervakantieweek Schijndel

woensdag 3 augustus 2022 9:00

SCHIJNDEL | De kindervakantieweek is terug van weggeweest! De organisatie heeft iedereen ontzettend gemist en zij hopen dat iedereen ook de kindervakantieweek heeft gemist. Maar dit jaar is het eindelijk zover want van 1 tot en met 5 augustus wordt het weer lekker gek doen met elkaar.

Binnenkort start ook de inschrijving, dus houd goed onze Facebookpagina’s in de gaten!

Maar wat hield KVW ook alweer in? Heel kort uitgelegd. Een grote groep vrijwilligers gaan een week lang met kinderen van de basisschool spelletjes spelen, hutten bouwen, verven, knutselen en veel meer leuke dingen doen. 

En wanneer je nu denkt dit is super leuk, nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!, aldus een enthousiaste organisatie.

Meer informatie volgt later.

Locatie

  • Scoutinggebouw

    Smaldonkstraat 10
    5482KE Schijndel