Een eerdere editie van de Kinder Vakantie Week.
Een eerdere editie van de Kinder Vakantie Week. Foto: Bas Ulehake

Kinder Vakantie Week Schijndel

maandag 1 augustus 2022 9:00 t/m vrijdag 5 augustus 17:00

SCHIJNDEL | Hocus, pocus, pilates…… hoe zat het ook al weer? Trek je bezem uit de kast en vlieg mee. Kinder Vakantie Week Schijndel is dit jaar weer terug op hun vertrouwde terrein. Van maandag 1 augustus tot vrijdag 5 augustus gaan ze aan de slag met spookachtige spelen, mysterieuze bouwsels en met gruwelen en griezelen. 

“Wat we verder nog gaan doen? Dat blijft nog even geheim. Heeft iemand trouwens de bezem van Bibberende Betsy gezien? Of de rest van de verloren spreuk van Enge Ellen? Durf jij met ons op avontuur? Schrijf je dan snel in via www.kvwschijndel.nl Hier kun je ook alle informatie vinden die belangrijk is”, meldt de organisatie achter de Schijndelse Kinder Vakantie Week.
Dit jaar kost het 20 euro om een hele week mee te doen. De inschrijving is inmiddels van start gegaan.

Locatie

  • Scouting Schijndel

    Smaldonkstraat 1
    5482KE Schijndel