Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Schijndel Aan Zee 2022

vrijdag 15 juli 2022 19:00 t/m zondag 7 augustus 23:59

SCHIJNDEL | Schijndel aan Zee is terug! Ook dit jaar toveren Bistro & Bar Jansen & Jansen en Grand Café Le Verre de Markt in Schijndel om tot een heus strand met vier weekenden lang een overdosis aan spectaculaire acts. De aftrap vindt plaats op vrijdag 15 juli. Tot en met zondag 7 augustus is het ieder weekend raak.

Van Lijn7 tot ABBA Fever en van Baby Blue tot La Fuente en meer. Wie deze zomer in Schijndel vertoeft hoeft zich geen seconde te vervelen en kan zich een lange autorit naar de zee besparen, want het strand wordt weer naar Schijndel gehaald. Ieder weekend staan er populaire acts geprogrammeerd en wordt er volop gefeest. Wie het spektakel liever aanschouwt vanuit een luie stoel op het terras, komt uiteraard ook aan zijn trekken.
Buiten het feestgedruis om, is er ook dit jaar ruimte voor sport. Jeu de Boules welteverstaan. Op zaterdag 23 juli strijden 30 teams op de felbegeerde hoofdprijs van het toernooi Beach Boulen. Uiteraard is de evaluatie na afloop aan de bar minstens zo belangrijk als de competitie zelf.

Weekend 1
Vrijdag 15-7 - Bart & Alex
Zaterdag 16-7 - Crazy Little Things (Queen tribute)
Zondag 17-7 - Harmonie Zomerconcert - Lijn7  

Weekend 2
Vrijdag 22-7 - Fritz & Danny
Zaterdag 23-7 - Beach Boulen - The Square Cats
Zondag 24-7 - Baby Blue

Weekend 3
Dinsdag - 26-7 - Slagertje van de Fandag
Vrijdag - 29-7 - Perry Stuiver - Silent Disco
Zaterdag 30-7 - La Fuente
Zondag 31-7 - De Jongens van Je Weet Wel

Weekend 4
Vrijdag 5-8 - Top 2000 avond met Paul & Pelle
Zaterdag 6-8 - Disco Snolly
Zondag 7-8 - ABBA Fever

Schijndel aan Zee vindt plaats van vrijdag 15 juli tot en met zondag 7 augustus. De entree is gratis. Voor meer informatie en het programma per weekend kijk je op: www.schijndelaanzee.nl

Locatie

  • Centrum


    5482 NE Schijndel