Afbeelding
Foto: Pascal van Oers

Pubquiz in Tapperij de Beurs

donderdag 30 juni 2022 20:30

SCHIJNDEL | Op donderdag 30 juni gaat het weer gebeuren! Er zal weer een Pubquiz georganiseerd worden in Tapperij de Beurs. 

Vanaf 20.30 kunnen jij en je team het weer gaan opnemen tegen een groot aantal andere teams en daarbij de uitdaging aangaan om te kijken hoe het zit met jullie parate kennis over van alles en nog wat. Laat je ook deze keer weer verrassen door de vragen die Berry en zijn team hebben bedacht. Je zal worden getest in 9 rondes van telkens 10 vragen. 6 rondes bevatten algemene vragen, er is 1 plaatjesronde, een zogenaamde bonus-audio ronde en een ronde met muziekvragen. 

Wil je al van te voren een tafel reserveren dan kan dit tot uiterlijk woensdag 17.00 uur voorafgaand aan de quiz via: info@pubquizbrabant.nl. Je kunt ook gewoon binnen lopen op donderdagavond en zoeken naar een nog vrije tafel.

Locatie

  • Tapperij de Beurs

    Hoofdstraat 145
    5481AD Schijndel