Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Brabant Boys Cup-toernooi

vrijdag 27 mei 2022 9:00 t/m zaterdag 28 mei 23:59

SCHIJNDEL | Op 27 en 28 mei wordt door Euro Sportring in samenwerking met Avanti’31 en Schijndel/DE WIT het Brabant Boys Cup-toernooi georganiseerd. Een tweedaags toernooi met deelname van buitenlandse en Nederlandse verenigingen.

De deelnemende verenigingen zullen hun wedstrijden o.a. spelen op de voetbalvelden van SV Avanti’31 en RKSV Schijndel. Het toernooi zal op donderdag 26 mei om 17.30 worden geopend. Hierbij worden alle deelnemers en begeleiders verwacht. De opening zal worden opgeluisterd door een geweldige act van een freestyle voetballer.

Op vrijdag en zaterdag zullen dan ruim honderd teams 6 wedstrijden gaan spelen op diverse locaties, waaronder de velden van SV Avanti’31 en RKSV Schijndel. Het programma hiervan is te vinden op: https://www.brabantboyscup.nl/nl/program

Zondag in de ochtend zullen de teams weer naar huis vertrekken.