Afbeelding
Bas Ulehake

Spreekuur Geld & Zo

donderdag 26 mei 2022 9:00 t/m donderdag 9 september 11:30

Geld &Zo is gratis voor mensen met vragen over geld en formulieren.  Problemen met het lezen van financiële brieven? Hoe vraag ik kwijtschelding aan? Hoe kan ik een betalingsregeling regelen? Stel, je loopt achter met het betalen van rekeningen. Blijf er dan niet mee rondlopen, maar kom bij ons langs. Je bent niet de enige! Heb je moeite met het begrijpen van brieven en formulieren? Dan kun je ook bij ons terecht.

Je wordt geholpen door ervaren vrijwilligers. Soms is het lastig om alleen een oplossing te vinden. Instanties werken niet altijd goed mee. De vrijwilliger helpt je om contact te leggen met deze instanties. Samen met de vrijwilliger van Geld & Zo wordt je verder geholpen.

Het spreekuur is op dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur bij Welzijn De Meierij Steeg 9f. In verband met coronamaatregelen is het nodig om een afspraak te maken 073-5441400.

Locatie

  • SCC 't Spectrum

    Steeg 9
    5482WN Schijndel