Sint Jozef Klooster
Sint Jozef Klooster Foto: Tom Hellings

Lentemarkt bij het St. Jozefklooster

zondag 22 mei 2022 11:00

SCHIJNDEL | Op zondag 22 mei wordt er een lentemarkt georganiseerd bij het St. Jozefklooster. Ruim dertig enthousiaste hobbyisten laten hun kunstwerken en producten zien. Deze markt vindt plaats in de tuin van het St. Jozefklooster. De markt begint om 11.00u en de toegang is gratis. 

Op de markt zijn diverse creaties voor binnen en buiten zien van zowel kinderen als volwassenen. Ook de viervoeters kunnen hier slagen voor hun nieuwste accessoires. Er zijn kramen waar u terecht kunt voor een lekkernij en bij anderen wordt u uitgedaagd om zelf uw creativiteit te ontdekken.

De Koffieleuten schenken koffie en thee. Let op. Het is een markt van hobbyisten en er kan niet digitaal betaald worden.


Bijschrift - Credit

Locatie

  • Sint Jozefklooster

    Pastoor van Erpstraat 9.11
    5481BK Schijndel