Afbeelding
Foto: Bart van Rooij

Op zoek naar nachtvlinders in het Heempark

vrijdag 20 mei 2022 22:00 t/m 23:59

SCHIJNDEL | Op vrijdag 20 mei organiseert NMC Schijndel een Nachtvlindernacht onder leiding van vlinderexpert Joep Steur. Nachtvlinders zijn normaal gesproken niet zo gemakkelijk te zien en dus moeten ze gelokt worden. Dat gebeurt met behulp van lakens en speciale vlinderlampen. Dan wordt opeens zichtbaar hoeveel verschillende nachtvlinders er zijn. In Nederland zijn dat er meer dan 800!

Ben je nieuwsgierig geworden? Beleef het mee in Heempark De Blekert in Schijndel op vrijdagavond 20 mei. Ook heel leuk voor kinderen!

De nachtvlindernacht start om 22:00u bij Heempark De Blekert, Beemdstraat 60 in Schijndel. Deze activiteit is gratis voor leden en duurt tot ca. 01:00u. Aan niet leden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Mocht de avond onverhoopt niet door kunnen gaan omdat de weersomstandigheden niet goed  zijn, dan wordt de activiteit verplaatst naar zaterdag 21 mei  2022.

Voor meer informatie bel Jeanne van Esch, educatie NMC Schijndel: tel. 06 40586793.

Locatie

  • Heempark de Blekert

    Beemdstraat 60
    5482HB Schijndel