Afbeelding
Foto: Pascal van Oers

Piratenfeest bij Speelhonk de Instuif

zondag 15 mei 2022 14:00 t/m 16:30

SCHIJNDEL | Zondag 15 mei is er een groot Piratenfeest bij Speelhonk de Instuif. Als je wilt, mag je verkleed als piraat naar Speelhonk de Instuif komen. Daar ga je met behulp van een schatkaart en plaatjes op zoek naar een post. Bij die post doe je een spel en dan krijg je aanwijzingen hoe je naar de volgende post kunt gaan. Als je alle posten gehad hebt en alle spellen hebt gespeeld, kom je uit bij de schatkist. Ben jij ook zo benieuwd wat daar in zal zitten?

Heb je geen zin om piraat te spelen, dan is er bij Speelhonk de Instuif nog genoeg te doen. Binnen hebben ze allerlei spellen die je samen kunt doen, zoals gezelschapsspelletjes en spellen als de Wii, autoracespel en shuffle-puck. Buiten kun je schommelen, voetballen, fietsen, steltlopen en nog veel meer. Kijk voor meer info op www.de-zwengel.nl.

Locatie