Loop jij mee met Loopgroep Wijbosch?
Loop jij mee met Loopgroep Wijbosch? Foto:

‘Kruip door, sluip door’ trailevenement

zaterdag 3 december 2022 13:30

WIJBOSCH | Naast de reguliere trainingen organiseert loopgroep Wijbosch de komende weken voor haar leden en geïnteresseerde lopers diverse sportieve loopevenementen; zo gaat zaterdag 3 december weer hét jaarlijkse fantastische “kruip door, sluip door” evenement plaatsvinden. 

Door de prachtige omgeving rond Wijbosch zal door de trainers Wim en Pino één ronde worden uitgezet waarbij iedereen aan z’n sportieve trekken komt, uiteraard toegankelijk voor alle niveaus en tempo’s. De ronde zal ongeveer 1,5 uur gaan duren, de start is om 13:30 uur bij het clubhuis aan de Veghelsedijk 25 te Wijbosch. Na afloop kan er na een verkwikkende douche worden genomen en wordt in de kantine na gekletst onder het genot van ’n kop soep en ’n drankje. Meedoen, soep, thee en ’n koekje is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. 

Op zondag 11 december en zondag 8 januari worden er 2 trailruns georganiseerd. De 1ste trailrun op zondag 11 december zal gaan plaatsvinden in de omgeving van Berg en Dal en 8 januari gaat er getraild worden op de Posbank in Rozendaal. De routes zullen circa 15 kilometer lang zijn. Trailrunning is een duursport die bestaat uit hardlopen over paden. Het verschilt van normaal hardlopen doordat het over het algemeen op onverharde paden plaatsvindt. Leuke bijkomstigheid is de prachtige omgeving waarin we trailrunnen en dit een leuke afwisseling is op de welbekende paatjes rondom omgeving Schijndel en Wijbosch. Om 09:00 uur zal er verzameld worden bij het clubhuis en vanuit hier wordt er gecarpoold naar de betreffende locaties zoals vermeld.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan om vier keer gratis mee te lopen. Voor meer informatie en aanmelden zie www.loopgroepwijbosch.nl

Locatie