Afbeelding
Foto: jvz

Kerstmarkt & Luisteravond

woensdag 14 december 2022 18:00 tot 21:30

WIJBOSCH | Het Ruilnetwerk Wijbosch en Dorpscentrum De Schakel gaan dit Kerstfestijn samen organiseren in samenwerking met vele partners. Het belooft een spectaculair evenement te worden met volop Kerstmuziek en het geheel zal aangekleed zijn in pittoreske Kerstsfeer.

Op de Kerstmarkt komen kraampjes met diverse aanbiedingen, waarbij de opbrengst bestemd zal zijn aan twee goed doelen namelijk voor de activiteiten begeleiding voor de kinderen en bewoners van Laverhof. De kraampjes bevatten onder andere:  Kerststukjes, sieraden, kaarten, schoolwerkstukjes, sjalen, tassen, parfum, haakwerkjes etc…etc…, Bezoekers kunnen een kerstwens schrijven en in de kerstwensboom hangen, het is mogelijk om op de foto te gaan met de Kerstman, er is een kinder kerstspeurtocht, een beetje schmink voor de kids maakt deze belevenis compleet

Met een glaasje glühwein en/of chocolademelk en met een appelflap, dommel je jezelf heerlijk onder in de Kerstsfeer met de liederen in de Anna Kapel van het kinderkoor NO Kidding (19:10) en Popkoor Transparant (vanaf 20:15). Deze speciale editie van de Luisteravond begint met een knutseltafel (18:30 uur) en heeft een kinder Kerstverhaal (19:00 uur) en ook een Kerstvoordracht. Een bijzonder interessante avond, waarbij de toegang gratis is, dus neem je hele familie maar mee.

“We verwachten een grote toeloop van jong tot oud voor de Kerstmarkt & Luisteravond, dus wees er vroeg bij”, aldus de organisatie. 

Locatie