Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Speciale theatervoorstelling over dementie in De Brink in Eerde

dinsdag 29 november 2022 19:00 t/m 23:00

EERDE | Het Alzheimer café Uden-Veghel en Alzheimer café’t Groene Woud organiseren op dinsdag 29 november de theatervoorstelling “Ach, die lieve oudjes”.

Dit is een voorstelling van een uur waarin op ludieke wijze uitleg over dementie gegeven wordt door Annemie Ruijs (Psychologe), Kenneth van Doremalen (Piano docent & muziektherapeut) en Resi Spijkers (Trainingsacteur & coördinator Welzijn). De vier belevingsfases van dementie komen aan bod, zoals de ‘bedreigde ik’, de ‘verdwaalde ik’, de ‘verborgen ik’ en de ‘verzonken ik’. Naast de voorstelling is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen aan deskundigen.

Geinteresseerden zijn van harte welkom op dinsdag 29 november in de Brink, Antoniusplein 7 in Eerde. De toegang is gratis. De zaal is open om 19.00 uur, de voorstelling begint om 19.30 uur, na de pauze is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. De avond is mogelijk dankzij een gift van Rabo ClubSupport.

Deze avond is bestemd voor mantelzorgers, vrijwilligers, verzorgers en iedereen die meer wil weten over dementie. Voor meer informatie kunt u mailen naar shertogenboschbommelerwaard@alzheimervrijwilligers.nl. 

Locatie