Modeltreinen in overvloed bij zaal de Schuif.
Modeltreinen in overvloed bij zaal de Schuif. Foto:

Treinen en modelspoorbeurs in Gemonde

zondag 27 november 2022 9:00 t/m 14:00

GEMONDE | De Bestse Verzamelaars organiseren een modeltreinenbeurs in zaal de Schuif in Gemonde. Op deze beurs vind u een groot en gevarieerd aanbod van gebruikte en nieuwe modeltreinen, wagons, rails/wissels scenery en dergelijke. De beurs is op zondag 27 november van 09.00u tot 14.00u.

Een gezellige beurs met standhouders uit diverse windstreken. Van bijna alle merken is er wel iets te vinden zoals Märklin, Fleischmann, Roco Lima. Er wordt materiaal in diverse spoorbreedten aangeboden zoals HO- en N-spoor. Ruilen of inruilen van spullen die u niet meer gebruikt lukt wellicht ook en kunnen andere modelspoorders juist goed van pas komen. Heeft u vragen of een (technisch) probleem, grote kans dat een van de standhouders u kan helpen of een advies kan geven. Wellicht vindt u iets om uw verzameling uit te breiden of spullen om verder met uw modelbaan te gaan. Aangekochte modellen kunnen ter plekke gratis worden getest.

De toegangsprijs voor volwassenen is € 2,-. Nog geen 14 jaar? Dan is de toegang gratis. Zaal De Schuif, Dorpstraat 30, 5293 AN Gemonde. Gratis ruime parkeergelegenheid.

Locatie