Sint Servatiuskerk
Sint Servatiuskerk Foto: Tom Hellings

‘Kliederkerk’ thema advent

zondag 27 november 2022 10:30 t/m 12:00

SCHIJNDEL | Op zondag 27 november aanstaande is er een nieuw initiatief voor jonge gezinnen in onze parochie namelijk de Kliederkerk. “Dit is een bijeenkomst van anderhalf uur voor het hele gezin waar we gaan knutselen, kletsen en elkaar ontmoeten met koffie, thee, ranja en iets lekkers. De laatste 20 minuten is er een korte viering in de kerk waar we naar een verhaal gaan luisteren, bidden, zingen en een kaarsje opsteken. Een laagdrempelige ontmoeting voor het hele gezin (opa’s en oma’s zijn daarbij ook van harte welkom),” aldus de organisatie.

 Het thema van deze eerste kliederkerk is Advent: op weg naar Kerstmis. De bijeenkomst start om 10.30 uur in het parochiecentrum Vic van Alphenstraat 18 in Schijndel en eindigt om ongeveer 12.00 uur in de Heilige Servatiuskerk. Heb je zin om met je gezin mee te doen? Meld je dan aan via mhobbelen53@gmail.com Marina Hobbelen – pastoraal werkster

Locatie

  • Heilige Servatiuskerk

    Vicaris van Alphenstraat 16
    5482 HL Schijndel